banner 3

Tarieven personal trainer

We zijn er heilig van overtuigd dat wij met onze kennis en kunde ieder gemotiveerd persoon naar zijn of haar doel kunnen begeleiden. Zonder uitzondering. Op deze pagina lichten we onze tarieven voor een personal trainer toe.

Jij bepaalt of je betaalt!

Ben je na de eerste maand Personal training 2.0 of de eerste week Personal training 1.0 niet overtuigd, dan betaal je de rekening gewoon niet*. Wanneer je, net als wij, enthousiast bent, dan kunnen we vol overtuiging het traject met je voortzetten.

Wij zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen en durven dit proces met je aan te gaan. Samen op weg naar de beste versie van jezelf. Ben je ook enthousiast en bereid om gas te geven voor jouw doelen, schrijf je dan nu in voor Personal Training 1.0, Personal Training 2.0 of Duo Personal Training. Bekijk snel onze tarieven voor de diverse opties van Personal Training. Niet meer alleen aanmodderen, maar met een strak plan, een goed schema, gemotiveerde personal trainers, voedings- en trainingstips elke dag een beetje beter worden.

Bekijk snel onze tarieven voor een personal trainer

Bekijk hieronder de tarieven van personal training en onze personal trainers. Bij Target Personal Training weten wij met onze kennis en jouw motivatie hoe je jouw doel kunt bereiken. Hard werken loont in de toekomst, luiheid doet dat nu. Wie niet investeert in zijn gezondheid, verliest altijd de wedstrijd. Jij bepaalt of je dit de investering waard vindt. 

Personal Training 1.0

Dit is één-op-één begeleiding, waar je samen met een van onze trainingsspecialisten werkt aan jouw persoonlijke doelstellingen.

 • Personal Training 1.0

  30 min

  € 40

 • Personal Training 1.0

  45 min

  € 55

 • Personal Training 1.0

  60 min

  € 70

Duo Personal Training

Samen met een vriend(in) of familielid werken aan de beste versie van jezelf kan ook. Jullie worden gezamenlijk begeleid door één van onze trainers.

 • Duo personal training

  45 min Prijs per persoon

  € 35,-

 • Duo personal training

  60 min Prijs per persoon

  € 45,-

Personal Training 2.0

Samen op weg naar de beste versie van jezelf in klein groepsverband. Het groepje bestaat uit maximaal tien deelnemers. Kwaliteit en aandacht wordt niet uit het oog verloren! Wanneer de groep groter is dan zes deelnemers wordt de groep gecoacht door twee trainers.

 • Personal training 2.0

  1 keer per week

  € 125,- p/m

 • Personal training 2.0

  2 keer per week

  € 225,- p/m

 • Personal training 2.0

  Onbeperkt

  € 300,- p/m

Losse sessie PT 2.0

 • Losse trainingssessie

  € 35,-

Persoonlijk Trainingsschema

 • Persoonlijk trainingsschema

  € 75,-

*Actievoowaarden

Vanwege onze overtuiging dat we je iets kunnen bieden dat uniek is en resultaat oplevert, geven we iedereen de kans om de proef op de som te nemen! Train nu met ons mee en aan het eind van het proeftraject mag je ons beoordelen. Hoe? Simpel: iedereen krijgt een factuur na afloop van het proeftraject en ben je enthousiast en sta je achter de keuze om 100% voor ons te kiezen en je doelen na te streven – dan gaan we het proces voortzetten. Ben je niet tevreden: dan hoef je niet te betalen en eindigt onze samenwerking per direct. Risicoloos uitproberen en zelf beoordelen wat je ervan vindt is geen actie, maar ons beleid!

Het proeftraject voor Personal Training 2.0 loopt 1 maand. Het proeftraject voor Personal Training 1.0 en Duo Personal Training loopt 1 week.