coaches 2

Coaches

Nick

Nick is al 18 jaar actief in de fitnessbranche en heeft van dichtbij kunnen zien wat werkt en wat niet werkt. Na het CIOS en de opleiding Sport Gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is hij zich gaan richten op Personal training, gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Nick vindt het prachtig om te werken in een omgeving waar mensen zich ontwikkelen. Hij weet wat het is om mensen te trainen, motiveren, disciplineren en naar hun fysieke top te brengen.

Samen op weg naar de beste versie van jezelf

Vivianne

Al voordat Vivianne in 2015 afstudeerde als fysiotherapeute was ze werkzaam in de fitnessbranche. Ze gaf diverse groepslessen, van Body Pump tot Zumba en van Body Balance tot Tai-Bo. Totdat ze in 2011 twee nieuwe liefdes leerde kennen: Nick en krachttraining. Sindsdien heeft ze diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van Personal Training. Daarnaast traint ze consequent voor zichzelf. Vivianne haalt er enorm veel energie uit om mensen dichter bij hun doelstellingen te brengen. Dit werkt aanstekelijk waardoor mensen gemotiveerd zijn hun doelstellingen verder aan te scherpen om zo het beste uit zichzelf te halen.

Hard werken wordt altijd beloond

Laura

Laura is sportief en leergierig. Dit heeft er toe geleid dat zij zich naast haar universitaire studie Psychologie verdiept heeft in personal training. Het verkrijgen van inzicht in gedachten en overtuigingen en waarom die leiden tot een ongezond leefpatroon vindt zij enorm interessant. Laura ziet personal training als meer dan alleen een bezigheid. Samen met jou gaat zij het avontuur aan naar een gezonde levensstijl. 

Elk avontuur vraagt om een eerste stap

Jaap

Gezondheid in alle facetten heeft Jaap altijd geïnteresseerd. Na zijn opleiding CIOS en Sport, gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is Jaap zich verder gaan verdiepen in gezondheid. Met als specialisatie ‘Hormoonfactor’ en ‘Myologenics’. Hij helpt je leren hoe jouw lichaam werkt en waarom bepaalde zaken nodig zijn. Waardoor het veel makkelijker wordt om een gezonde leefstijl te hanteren. In zijn ogen is er niets mooiers dan iemand met een sterk verlangen naar verandering in dat unieke proces bij te staan door middel van zijn personal training, coaching vanuit de Hormoonfactoor en Mylogenics behandelingen.

Verandering zorgt voor ongemak op korte termijn, maar geluk voor de lange termijn