coaches 2

Coaches

Nick

Al meer dan 22 jaar ben ik actief in de fitness- en lifestyle branche. Ik heb veel mensen geholpen naar een fittere versie van zichzelf. Als coach zie ik wat haalbaar is voor jou, mijn taak is jou dit te laten ervaren zodat je er zelf ook in gelooft. Deze transformatie is goud en heeft invloed op alle gebieden in je leven. Vanuit die visie ben ik in 2011 gestart met Target Personal training. Zet een doel en werk er naar toe. Denken in mogelijkheden, oplossingen en uitdagingen dat is mijn kracht.   Laten we aan de slag gaan, maak hier je afspraak.

'Discipline equals freedom'

Vivianne

Jou plezier laten beleven aan sport- en beweging, waardoor jij de vruchten plukt van een fit lijf, vind ik magisch. Een gezond, sterk en soepel lijf brengt zo veel levensgeluk met zich mee. Vanuit die drive ben ik mezelf gaan ontwikkelen. In 2015 studeerde ik af als fysiotherapeute. Daarvoor was ik al werkzaam in de fitnessbranche. Als meisje van 15 jaar gaf ik dansles aan jongere kindjes. Later ging ik zumba, aerobics en allerlei andere groepslessen geven. Toen kwam ik tot de ontdekking dat er een veel effectievere manier bestaat om mooie resultaten te boeken en ben ik me verder gaan specialiseren als personal trainer.   Gewoon doen. Maak hier je afspraak.

‘Investeer tijd in training, het rendement is groot’

Mark

Fit opstaan en zin hebben in de dag. Dat is wat ik iedereen gun. Waarbij je lijf trainen en leren kennen essentieel is. Wat werkt voor jou en wat niet? Wanneer je dit ervaren hebt, heb je geen motivatie meer nodig om deze gezonde(re) lifestyle vol te houden. Je wilt simpelweg niets anders meer. Vanuit die passie ben ik na mijn professionele voetbalcarrière gestart met de opleiding ‘Leefstijlcoach’. En ga ik graag met je aan de slag zodat jij de eerste stap zet richting een gezond(er) leven.     Zet nu jou eerste stap en maak hier een afspraak.  

'Elke reis begint bij de eerste stap'

Elke

Stilzitten is niets voor mij. Allerlei kleine pijntjes- en klachtjes spelen dan op.  Onze lifestyle lijkt steeds meer gericht op inactiviteit. In mijn optiek zijn we gemaakt om ons lijf te gebruiken en actief te zijn. Dit heeft er toe geleid dat ik de opleiding ‘Sportkunde’ ben gestart. Ik ben gefascineerd over hoe een lichaam zich aanpast aan hetgeen dat je er van vraagt. Traplopen, sprintje trekken, zware spullen verplaatsen – het wordt allemaal gemakkelijker wanneer je ook tijd vrij maakt om te trainen.     Kom in beweging en maak hier je afspraak.

‘Rust roest. Kom in beweging.’

Jeroen