sportschool nijmegen

Fitness in Nijmegen, Lent en Beek

Op zoek naar een fitness plek in Nijmegen, Lent of Beek? Bij Target Personal Training kun je begeleid trainen onder toezicht van professionele en gemotiveerde personal trainers. Al onze trainers zijn goed opgeleid en staan klaar om samen met jou je persoonlijke doelen te behalen. Met onze fitness gelegenheid in Nijmegen, Lent en Beek bieden wij jou de mogelijkheid om te fitnessen in een van onze personal gyms. Wij zien onze gym als een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Bij ons kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, effectieve trainingen, goed opgeleide personal trainers, sporten in een sfeervolle personal gym en flexibiliteit in trainingen. Werk onder begeleiding van onze coaches in een unieke omgeving aan je persoonlijke sportdoelen.

Sporten in onze sportschool in Nijmegen

Zoek jij dus een lekkere plek om te sporten in regio Nijmegen? Onze sportschool is gevestigd in Nijmegen, Lent en Beek. Wil je meer afvallen of je spiermassa opbouwen? Wil je je prettiger in je vel voelen door stress te verminderen en je meer te ontspannen of gewoon lekker sporten in Nijmegen en omgeving, wat je doel ook is, Target Personal Training is dé plek waar je aan een gezondere levensstijl werkt. Dus ben jij op zoek naar een personal gym in Nijmegen, Lent of Beek die meer biedt dan alleen fitness? Dan ben je bij Target Personal Training aan het juiste adres. Wij geven persoonlijk sportadvies en houden rekening met jouw persoonlijke doelen.

Lees hier meer over onze begeleiding tijdens het afvallen.

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl