Sportschool in Lent

Sportschool in Lent

Onze sportschool in Lent is op de juiste locatie te vinden voor mensen die in Lent zelf of in omgeving hiervan wonen. Zij hoeven hierdoor niet helemaal om te rijden om in Nijmegen te komen. Omdat wij voor een ieder zijn doel de juiste methode kunnen bieden op het gebied van trainen in de sportschool, kan jij beslist bij ons terecht om jouw gewenste doel te behalen. Denk hierbij aan;

  • Spiermassa kweken
  • Conditie opbouwen
  • Afvallen
  • Revalidatie – spierherstel, ook na zwangerschap

Target PT weet zich te onderscheiden omdat wij werken aan gerichte doelen op professionele wijze. Doelen die jij als lid wilt bereiken. Wij hebben hiervoor diverse trainingsschema’s welke wij persoonlijk voor jou kunnen vaststellen zodat jij op een prettige en ook leuke manier jouw doel kunt behalen en dit ook kunt behouden. Onze personal trainers kunnen jou hier van A tot Z in begeleiden. 

Sportschool Lent

Sportschool in lent, waar sporten gewoon leuk is

Veel mensen willen graag naar de sportschool, zij starten dan fanatiek en vervolgens houden zij dit niet lang vol. De discipline zwakt af omdat het resultaat niet snel genoeg zichtbaar is, of omdat zij de lat te hoog leggen en het sporten te zwaar is en hierdoor met elke smoes wordt afgezegd. Het is de bedoeling om een goede draai te vinden in het sporten zodat je juist de discipline gaat versterken. Ook moet het in een balans komen met je dagelijkse bezigheden. Hierbij speelt goede voeding ook een belangrijke rol. 

Wanneer je start met een goede training bij onze sportschool in Lent, dan zal je al snel merken dat je er niet alleen beter uit gaat zien, maar dat je ook lekker in je vel komt te zitten. Start je met sporten omdat je na een blessure, ongeval, zwangerschap et cetera je spieren moet herstellen? Dan zal je de pijn weerhouden om deze stap te zetten. Dit is zonde, want wij kunnen jou helpen van die pijn af te komen door gericht en onder controle te kunnen trainen. Bekijk alle mogelijkheden op de website eens en wellicht is personal training in Lent iets voor jou.. Heb je een vraag neem? Dan kan je gerust contact met ons opnemen. Wij staan klaar om jou te helpen jouw doel te behalen.

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl