Sportschool Nijmegen

Onze sportschool in Nijmegen

Ben je op zoek naar een goede en leuke sportschool in Nijmegen waar je jouw doel kan behalen op een manier die helemaal bij jou past? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Hier ben je voor elke sportieve doelstelling aan het juiste adres. Wil je graag afvallen of een betere conditie te krijgen? Wil je spiermassa opbouwen of ben je juist op zoek naar een manier om je conditie op te bouwen? Bij ons vind je alle manieren om jouw streven op een prettige manier te kunnen behalen. Hier kun je op je eigen manier en op je eigen tempo aan jouw doelen werken. Heb je begeleiding nodig? Ook dat is mogelijk, in dit geval is het verstandig om een van onze personal trainers in de arm te nemen. 

Tevens kunnen wij jou ook begeleiden tijdens een revalidatie. 

Sportschool Nijmegen: een fijne plek om te sporten

Een sportschool waar je niet alleen op je eigen tempo aan je doelen kunt werken, maar ook nog eens met plezier kan sporten. Dat kan bij ons! 

Onze sportschool is voorzien van de nieuwste apparatuur, deze staan in een goed en prettig ingerichte omgeving binnen de sportschool. De reden waarom je bij onze sportschool in Nijmegen aan het juiste adres bent, is om jouw prestaties in een andere sport te kunnen verbeteren. Met een speciaal trainingsschema kun jij ervoor zorgen dat je bepaalde spiergroepen versterkt om de kans op blessures te verkleinen. En dit geldt voor alle andere doelen die jij wilt behalen.

Sportschool Nijmegen

Sporten is niet alleen maar goed voor je uiterlijk, dit brengt mentaal ook veel goeds met zich mee. Je gaat je van binnen ook meer in balans voelen, je komt lekker in je vel omdat je mentaal ook sterk wordt. Ondanks de zware inspanning die je ervaart zal dit ook een bepaalde ontspanning geven. Denk hierbij aan dat voldane en tevreden gevoel na het sporten wat een positief effect op jouw humeur zal geven. Dit zal jou de discipline en motivatie brengen om door te blijven gaan. 

Heb je een vraag over onze sportschool of over personal trainer in Nijmegen et cetera, neem dan contact met ons op. Je vindt de gegevens op de contactpagina.

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl