banner 3

Personal training 2.0

Personal training 2.0 is personal training in klein groepsverband. Om de kwaliteit hoog te houden, werken tot zes deelnemers met één trainer. Bij meer dan zes deelnemers coachen we met twee trainers. De groep bestaat maximaal uit tien deelnemers.

Let op: Deze training is alleen mogelijk op onze locatie in Beek.

Small group training

Onze small group trainingen zijn dus ideaal om persoonlijk te trainen in een klein groepsverband. Onze small group training biedt een goed alternatief op onze 1.0 personal training en geeft je ook nog eens de gezelligheid van een groepsles. Ook bij onze small group training werken we op basis van je eigen doelstellingen en op jouw niveau met alle aandacht vanuit onze trainer(s). Wij leren je graag de juiste technieken aan om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen. Onze trainers en de groep houden elkaar gemotiveerd en zorgen ervoor dat we het maximale uit onszelf kunnen halen. Samenwerken is de sleutel tot succes. In groepsverband werk je gemotiveerd aan gezamenlijke doelen.

Kies ook voor onze small group training

De invulling van onze small group trainingen zijn afwisselend zodat het leuk en een uitdaging blijft. Tijdens de workout werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen. De training zet dus alle spieren tegelijkertijd aan het werk! Wil je naast onze small group training ook ander advies? Laat het ons weten. Wij helpen je ook graag verder bij het maken van een ander trainingsplan of een voedingsprogramma op maat.

Personal training 2.0 past het beste bij jou wanneer:

  • Je extra gemotiveerd wordt door te trainen met anderen
  • Je het leuk vindt om te sporten in een kleine groep
  • Je houdt van een beetje competitie

Maak direct een afspraak voor een proefles

Benieuwd wat de voordelen van één-op-één training zijn? Kijk dan hier!

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl