banner 2

Doelen

Werkt het laatste crash dieet toch niet? Of eet je jezelf groen aan spinazie maar willen de spieren niet zichtbaar worden? Ben je ‘uitbehandeld’ bij een fysiotherapeut maar kun je jouw sport nog niet op oude niveau hervatten? Of wil je het uiterste uit jezelf om uit te blinken in jouw (top)sport?

In plaats van een korte termijn oplossing richt Target PT zich op een leefstijl verandering. We gaan verder dan trainen en voedingsadvies alleen. Ons doel is dat jij jouw lichaam leert kennen en leert wat voor jou werkt. Wij bieden je hiervoor concrete trainings- en voedingadviezen die voor jou werken.

Daar waar nodig is bieden we je specialistische hulp op het gebied van mylogenics en hormonaal voedingsadvies.

Afvallen

Heb je van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om af te vallen? Dan wordt het tijd voor een andere aanpak!

In plaats van een korte termijn oplossing richt Target PT zich op een leefstijl verandering. Door je metabolisme te verhogen kun je op een gezonde en effectieve manier afvallen. Verhogen van je metabolisme bereik je door de juiste manier van training in combinatie met het eten van de juiste voeding. Ook slaap en stress spelen hierbij een belangrijke rol. Voor deze doelstelling is het belangrijk dat het roer omgaat. Een lifestyle change, waarbij onze personal trainers je graag helpen.

Ben jij klaar voor jouw lifestyle change? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Revalideren

Vanaf de 1e dag dat Target PT bestaat, hebben we klanten begeleid die door andere professionals de stempel ‘uitbehandeld’ kregen of die een ‘noodzakelijke’ operatie tegemoet dienden te gaan.

Zit jij in eenzelfde soort situatie? Kun je nog wel bewegen? Dan is de kans groot dat we je verder kunnen helpen binnen Target Personal Training. Elke beweging in het menselijk lichaam wordt neurologisch aangestuurd en omgezet in spieractiviteit. De vraag is hoe functioneel je dit doet. Zijn hierin belemmeringen? En hoe sterk is de spier die deze aansturing moet faciliteren? Vaak zijn er vele wegen nog niet bewandeld en bieden de, soms eenvoudige, stappen snel verbetering en verlichting van de klachten. Ook voeding speelt een belangrijke rol in dit herstel. Een huis met de sterkste en duurzaamste materialen blijft het langs staan. Bouw het lichaam op als een sterk huis en je zult langer, sterker, fitter en energieker leven. Ook ‘chronische’ kwaaltjes en aandoeningen kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen, als de voeding klopt.

Meer info? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Topsport

Wil jij graag beter, explosiever en sterker worden in je sport? Wil je de volgende stap zetten in je ontwikkeling? Wil je de kans op blessures verkleinen of mentaal (ijzersterk) worden?

Dan ben je bij Target PT aan het juiste adres. Het enthousiasme en de intrinsieke motivatie waarmee de meeste sporters te werk gaan, werkt voor ons verslavend prettig. Toch is meer niet altijd beter. Beter is beter. Vandaar wordt er ook een sportanalyse gemaakt. Waar heb je behoefte aan, wat zijn je sterke en zwakke punten en waarop kun je het meest progressie boeken? Samen gaan we hiermee aan de slag & gaan we voor goud!

Wil jij de top bereiken? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Spiermassa opbouwen

Geïnteresseerd en het winnen van spiermassa? It’s time to grow!

Leer hoe veilig en efficiënt kracht te ontwikkelen en spiermassa op te bouwen. Bij Target PT kijken we naar je lichaamsbouw (somatotype), sportverleden, blessures en voeding. Welke kansen laat jij liggen om spiermassa te winnen? Is de verdeling optimaal? Zijn er spiergroepen die achterblijven en snap je niet waarom? Tijd voor een nieuwe aanpak! Leer met behulp van onze personal training hormonaal te trainen en de voorwaarden te creëren voor een optimaal resultaat.

Klaar om jouw spieren aan het werk te zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl