Personal trainer

Waarom een personal trainer in Nijmegen

Een personal trainer in Nijmegen inschakelen kan om diverse reden mogelijk zijn. Bij Target PT ben je voor elke doelstelling aan het juiste adres. Heb je moeite met het volhouden om naar de sportschool te gaan waar je zelfstandig kunt sporten? Lukt het niet om vol te blijven houden naar de sportschool te gaan? Of zie je geen verbetering in je streven ondanks dat je vindt dat je hier juist keihard aan werkt? Geef dan niet op en neem dan een trainer in de arm die jou hierin kan begeleiden! 

Wij weten aan de hand van jouw persoonlijke situatie een plan samen te stellen. Hierdoor kun jij gecontroleerd en gericht jouw gewenste doel behalen zonder dat je jezelf voorbij loopt en de kans loopt op te geven. Wanneer jij in jouw training je ritme vindt, dan zal je merken hoe snel je verbeteringen ziet en dit ook moeiteloos volhoudt. Of je nu spiermassa wilt kweken, conditie op wilt bouwen, af wilt vallen of strakker in je vel wilt komen. Maar ook wanneer je met beschadigde of overbelaste spiergroepen aan de slag wilt na bijvoorbeeld een blessure. Wij bieden jou de handvaten om op een plezierige manier jouw doel te behalen en deze te behouden.

Personal trainer Nijmegen

Samen met een personal trainer in Nijmegen streven naar jouw doel

Ga je onder begeleiding van een personal trainer in Nijmegen aan de slag met een trainingsschema? Dan zal je dit niet alleen merken aan de resultaten die je misschien ziet in de spiegel of minder tot geen pijn aan bepaalde spieren die je had omdat je kampte met een verkeerde houding na bijvoorbeeld een blessure. Ook zal dit je mentaal een boost geven. Je komt letterlijk en ook figuurlijk goed in je vel. En zeg nu zelf, dit wil jij toch ook?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een intake? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Je bent uiteraard ook welkom om te komen trainen op eigen tempo, in onze goed ingerichte en sfeervolle sportschool in Nijmegen.

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl