banner 3

Small group

Samen bereik je soms meer dan alleen. Dat werkt tijdens het sporten ook zo. Personal training in een klein groepje, dat is wat onze small group les inhoudt.

Krachten bundelen, om de mooiste resultaten te behalen. Raak gemotiveerd doordat je anderen ziet sporten. Geïnspireerd door hun resultaten en succesen. Leer van wat doen zij om hun gezondheid te optimaliseren. Kortom, onze small group training biedt een goed alternatief op onze personal training en geeft je ook nog eens de gezelligheid van een groepsles.

Ook bij onze small group training werken we op basis van je eigen doelstellingen en op jouw niveau met alle aandacht vanuit onze trainer(s). Wij leren je graag de juiste technieken aan om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen. Om de kwaliteit hoog te houden, werken tot zes deelnemers met één trainer. Bij meer dan zes deelnemers coachen we met twee trainers. De groep bestaat maximaal uit tien deelnemers.

Let op: Deze training is alleen mogelijk op onze locatie in Beek. We met een maandabonnement en hebben een vaststaand lesrooster. Een gemiste les kan op een later moment worden ingehaald.

 

Small group training past het beste bij jou wanneer:

  • Je extra gemotiveerd wordt door te trainen met anderen
  • Je het leuk vindt om te sporten in een kleine groep
  • Je houdt van een beetje competitie

Maak direct een afspraak voor een proefles

Benieuwd wat de voordelen van één-op-één training zijn? Kijk dan hier!

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl