10 kg verliezen binnen 2 maanden? Het succes verhaal van Marilyn

Blog door Vivianne

Twee jonge kinderen, een overactieve hond, een uitdagende baan, maar toch 10 kg afvallen binnen 2 maanden. Het kan! Mijn coachee Marilyn Donker is daar het levende bewijs van. In deze blog lees je hoe Marilyn dit samen met Target PT gerealiseerd heeft.

 

Kennismaking

De eerste keer dat ik Marilyn sprak was ze heel open en duidelijk. ‘Ik heb in een korte tijd twee kindjes gekregen. Dit is een enorme aanslag op mijn lijf geweest. Ik voel me moe en futloos. Ik wil graag sporten en afvallen, omdat ik weet dat ik me dan weer veel beter voel.’ De manier waarop ze sprak, gaf mij aan dat ik een enthousiaste en gemotiveerde jonge dame voor me had staan. Ik had zin om gelijk aan de slag te gaan. ‘Ik wil graag starten, maar ik ga eerst op vakantie en kom 1 juli terug’ voegde ze haar haar verhaal toe. Op vakantie zou ze zich helemaal laten gaan, qua ongezonde voeding en daarna zou ze het roer omgooien. ‘Als dat maar goed gaat’, dacht ik. Maar we maakten gelijk een afspraak voor 1 juli.

 

Aan de slag

1 juli kwam ze binnengewandeld in een nieuw sportpak, dat zou haar namelijk extra motiveren. Ik als vrouw snap dat natuurlijk helemaal ;). Sinds 1 juli is Marilyn vier keer per week bij Target PT te vinden. Ze volgt onze PT 2.0 (small group) lessen, waarbij het hele lijf wordt getraind, zowel op kracht als op conditie, stabiliteit en lenigheid. Daarnaast heb ik haar voedingsadvies gegeven.

Een frequentie van 4 keer per week klinkt misschien veel, maar in feite zie ik Marilyn maar 4 uur per week. Terwijl een week 7 keer 24 uur telt. Ik weet dus niet wat zij de overige 164 uur doet. Voor hetzelfde geld ligt zij elke avond op de bank met een snicker in haar ene hand en een zak chips in haar anders hand… Je kunt nog zo’n goede trainer hebben, maar uiteindelijk komt het echt aan op motivatie. Maar dat heeft ze! Elke dag eet ze trouw gekookte kip en de producten die ik haar geadviseerd heb. Volgens haar is het vooral een kwestie van plannen. Je eten van tevoren voorbereiden zorgt voor rust en voorkomt ongewenst eetgedrag.

 

De sleutel tot succes

Kortom, ik ben er heilig van overtuigt dat de volgende drie punten essentieel is bij het realiseren van jouw doelstellingen:
1. Goede training: Zoek een goede trainer die snapt wat hij/zij doet en kijkt naar wat bij jouw lijf past;
2. Voeding: Plan en bereid je voeding van tevoren. Wees daarnaast duidelijk naar jezelf en je omgeving over wat je wel/niet eet;
3. Motivatie: Maak voor jezelf helder wat je doel is en waarom. 5 kg afvallen is misschien wel een concreet doel, maar je versterkt de motivatie als je weet waarom 5 kg afvallen zo belangrijk voor je is.

 

Start nu met jouw succesverhaal!

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen zoeken naar een traject dat bij jouw persoonlijke doelstellingen past.

 

Marilyns ervaring

Toen ik zag dat Target in Beek kwam kon en wou ik er niet meer omheen, ik wilde koste wat het kost mijn fitte lijf weer terug, meer energie, en gewoon een goed fit lijf met een gewicht dat bij me past.
Per 1 juli ben ik aan de slag gegaan bij Vivianne en zijn we vier keer per week gaan trainen, heerlijke pittige trainingen waarbij ik me na een uur alweer direct verheug op de volgende training. Na twee weken begon ik de eerste effecten al te merken en voelde dat ik weer in de positieve spiraal kwam, en na vier weken bij het eerste weegmoment bleek ik al 6,3 kilo kwijt te zijn geraakt. Nu iets meer dan twee maanden verder gaat het afvallen een stuk langzamer maar nog steeds iedere keer voel ik dat ik sterker en strakker word, ook de voedingsadviezen zijn goed te doen en heel goed vol te houden. Als ik voor mijn gezin kook doe ik dat eigenlijk zoals ik dat altijd doe, maar maak ik voor mezelf courgette slierten in plaats van pasta. Dit eet ik dan met mijn eigen gemaakte pasta saus. Het plannen van het eten geeft een hoop rust, maar veel extra tijd kost het niet. Het is heerlijk ’s morgens de koelkast op te trekken en mijn bakjes te pakken die al klaar staan.

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Target train en al zo goed ben afgevallen, inmiddels zijn mijn doelen verbreed en wil ik nog strakker, sterker en beter in de technieken worden. Ik ben trots op mezelf dat ik in zo’n korte tijd al zoveel resultaat heb geboekt, ik voel me zelfverzekerder ik heb minder schouder- en rugklachten en veel meer energie, die vier uurtjes trainen zijn prima binnen mijn gezinsleven aan te passen en bovenal, mijn kinderen krijgen en een leukere moeder van!

 

mm

Blog door Vivianne

Hard werken wordt altijd beloond

Ga terug

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl