Kevinscharringa

Kevin Scharringa

Op 10 september 2014 besloot ik contact op te nemen met Target PT nadat ik het grote billboard had zien hangen aan de Spoorstraat nabij station Nijmegen-Lent.  Ik was vanuit mijzelf al fanatiek aan het sporten maar voor mijn gevoel ontbrak er iets. Ik had ontzettend veel vragen en ik wilde meer te weten komen over trainen en bewegen in de breedste zin van het woord.

Vrijwel direct na het zien van het billboard heb ik samen met Nick van Doorn van Target PT een kennismakingsafspraak gemaakt. De sfeer bij Target PT sprak mij aan en de samenwerking was geboren. Door de professionele kennis en de passie voor het vak van de verschillende personal trainers bij Target PT  heb ik gedurende deze anderhalf jaar mijn eigen ontwikkeling mogen doormaken. Naast de gemaakte trainingsuren in de gym helpt Target PT je ook buiten de gym door je te voorzien van oefeningen en de gewenste begeleiding.  

“The only person you should try to be better than, is the person you were yesterday”

Ik heb met ontzettend veel plezier mogen trainen bij Target PT. Helaas was het voor mij tijd om een andere weg in te slaan. Ben jij op zoek naar professionele begeleiding, een stok achter de deur, het veranderen van je levensstijl of het behalen van je persoonlijke doelen? Dan is Target PT the place to be!

En vergeet niet: “The only bad workout is the one you didn’t do”

– Kevin Scharringa

Ga terug

Contact

Target Personal Training
Nijmegen-Lent | Beek
06 415 898 38

info@targetpt.nl